Mesoterapi

Ultherapy

Ultherapy-behandlingen er den eneste ikke-invasive behandling, som er FDA-godkendt til at løfte huden på hals, bryst, under hage, kæbelinje og ved bryn samt mindske rynker og linjer i områderne. FDA er den ledende sikkerhedsstandard for godkendelse af lægemidler og medicinsk udstyr på verdensplan og spiller en væsentlig rolle i lægemiddelsikkerhed og i at sikre, at effekten af lægemidler og medicinsk udstyr er videnskabeligt dokumenteret på allerhøjeste niveau for både behandlingseffekt samt patientsikkerhed.

Ultherapy tilfører fokuseret ultralydenergi til det samme fundamentale lag, som kirurger arbejder med ved kosmetisk kirurgi – helt uden at skære eller perforere hudens overflade.
Denne energi aktiverer kroppens naturlige respons ved at stimulere væksten af frisk, nyt kollagen og styrke det svage kollagen. Ultherapy giver naturligvis ikke det samme som et kirurgisk facelift, men er et rigtig godt alternativ for dem, der ikke er klar til kirurgi – samt for dem, der gerne vil forlænge effekten af kosmetisk kirurgi.

I modsætning til lasere, radiofrekvens og andre teknologier går Ultherapy uden om hudoverfladen og tilføjer energi i optimal dybde, ved optimal temperatur og nøjagtig præcision. En anden unik egenskab ved Ultherapy er anvendelse af ultralydsbilleder, hvor behandlere har et visuelt overblik over de forskellige vævslag, de behandler, så det sikres, at energien tilføres sikkert og til de steder, hvor det er mest fordelagtigt.

Nogle oplever en umiddelbar effekt lige efter behandlingen, men de reelle resultater viser sig først i løbet af 2-3 måneder, hvor nyt kollagen opbygges og gradvist løfter og opstrammer huden.

Antallet af behandlinger og varighed afhænger af alder og hudkvalitet og drøftes ved en gratis og uforpligtende konsultation. Behandlingens varighed afhænger af området og tager fra alt mellem 30-90min. Komfortniveauet varierer fra person til person, men et eventuelt ubehag varer kun, mens ultralydenergien tilføres.

Efterreaktionerne er milde og forbigående. Her kan der være tale om let rødme, let hævelse, ømhed/prikken ved berøring i nogle uger. Normale aktiviteter kan genoptages med det samme, uden at du behøver at tage særlige forholdsregler.

Priser:
- Brynløft 5.000 kr.
- Øjne inkl brynløft 8.000 kr.
- Hals 10.000 kr.
- Bryst/delcolté 11.000 kr.
- Underansigt inkl kæbeløft 14.000 kr.
- Underansigt inkl kæbeløft, øjne og brynløft 17.000 kr.
- Underansigt inkl kæbe og hals 17.000 kr.
- Hele ansigt + hals 21.000 kr.
- Hele ansigt + hals og bryst/decolté 27.000 kr.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.30 - 15.30

Lukket

09.30 - 15.30 samt 17.00 - 19.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.00

09.30 - 13.00 (1. lørdag i md.)

Lukket

Book online eller ring til os - du kan altid få en tid til forundersøgelse eller behandling udenfor vores faste åbningstider.

Et frisk pust til en træt hud

Ring til os

Klinik Nielsen | Kongensgade 38, 1 tv. | 5000 Odense C | Fyn | Tlf.: tlf. 60 40 60 65 | info@kliniknielsen.dk

Copyright 2015 Klinik Nielsen