Fire & Ice

Peelinger

FIRE & ICE

FIRE & ICE er en behandling der er resultatorienteret, idet den dybderenser og fremmer cellefornyelse. Den er derfor specielt effektiv til personer med fedtet og uren hud og ikke mindst yngre personer, der er præget af acne. Den består af to dele:

FIRE-delen:

Denne indeholder 18 % glucolsyre, som fremprovokerer en let brændende følelse i huden, idet den går i dybden og renser.

ICE-delen:

Denne indeholder hyaleronsyre og Aloe Vero, der virker kølende, beroligende og intenst fugtgivende. Vi anbefaler denne peeling inden og i kombination med både filler, botox og dermaroller, idet den er medvirkende til en generel forbedret hudstruktur.
Cosmelan depigmentation

Cosmelan er en effektiv creme maske, der virker på alle former for pigment på hudens overflade. Her er der tale om pigment (melasma/chloasma) efter graviditet og amning, leverpletter, pigment efter acne, solskader og fregner. Det der sker rent kemisk, er en hæmning af tyrosinase, der er hovedenzymet i dannelsen af melanin. Cosmelan depigmentation er derfor en alsidig og dynamisk proces, der kan tilpasses den individuelles behov og på alle områder af kroppen.

Allerede efter en uge, kan man observere en betydelig forbedring af huden ifht. reducering af pletternes udseende, en mere ensartet og fornyet hud. Man skal forvente der går op til en måned, inden man kan se behandlingens endelige resultat – pletterne forsvinder i 99 % af alle tilfælde helt og der ses en forbedring af huden op til 95 %. Udover at behandlingen er god mod pigment, reducerer denne også tagl-fedtproduktionen og mindsker porrerne.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.30 - 15.30

Lukket

09.30 - 15.30 samt 17.00 - 19.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.00

09.30 - 13.00 (1. lørdag i md.)

Lukket

Book online eller ring til os - du kan altid få en tid til forundersøgelse eller behandling udenfor vores faste åbningstider.

Et frisk pust til en træt hud

Ring til os

Klinik Nielsen | Kongensgade 38, 1 tv. | 5000 Odense C | Fyn | Tlf.: tlf. 60 40 60 65 | info@kliniknielsen.dk

Copyright 2015 Klinik Nielsen