Om os

Om os

Henrik Toft Nielsen

Henrik Toft Nielsen

Klinikejer og lægelig ansvarlig


Henrik er uddannet speciallæge indenfor plastikkirurgi og arbejder til dagligt som overlæge på HCA Klinikken i Odense. Han har stor erfaring indenfor både rekonstruktiv samt kosmetisk kirurgi. Han deltager hvert år på kongresser i Danmark samt udlandet for at være opdateret indenfor de sidste nye behandlingsteknikker.

Pernille Falkenberg

Pernille Falkenberg

Uddannet operations- og injektionssygeplejerske


Pernille har tidligere arbejdet på bl.a. Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Hun har også arbejdet på flere kosmetiske klinikker med diverse æstetiske ansigtsbehandlinger, herunder bl.a. filers, botox og laserbehandlinger. Udover hendes arbejde på Klinik Nielsen, arbejder hun også for den danske virksomhed “Noscomed Aesthetic Institute”, hvor hun underviser læger og sygeplejersker i hele Norden.

"Det er for mig meget vigtigt, at man har forståelsen for den enkeltes morfologi, således man er i stand til at skabe et kunsthåndværk, hvor det naturlige og smukke fremhæves. Ved hvert enkelt ansigt, kræves der en ny fortolkning som kontant resulterer i nye udfordringer. Herfor bliver den æstetiske verden aldrig kedelig eller konservativ, men tværtimod spændende og udviklingsmæssigt interessant. Dette gør min nysgerrighed og motivation større og større, og hermed får man også et andet indblik i kvaliteten og sikkerheden i dét arbejde man udfører - en verden som kræver man er nytænkende og kreativ”

Mie Zeuch

Mie Zeuch

Uddannet sygeplejerske og injektionssygeplejerske


Vi siger velkommen til Mie, der startede i klinikken d. 01. september 2018. 

Klinik Nielsen | Kongensgade 38, 1 tv. | 5000 Odense C | Fyn | Tlf.: tlf. 60 40 60 65 | kontakt@kliniknielsen.dk

Copyright 2015 Klinik Nielsen