Om os

Om os

Henrik Toft Nielsen

Henrik Toft Nielsen

Klinikejer og lægelig ansvarlig


Henrik er uddannet speciallæge indenfor plastikkirurgi og arbejder til dagligt som overlæge på HCA Klinikken i Odense. Han har stor erfaring indenfor både rekonstruktiv samt kosmetisk kirurgi. Han deltager hvert år på kongresser i Danmark samt udlandet for at være opdateret indenfor de sidste nye behandlingsteknikker.

Pernille Falkenberg

Pernille Falkenberg

Uddannet operations- og injektionssygeplejerske (På barsel)


Pernille har tidligere arbejdet på bl.a. Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Hun har også arbejdet på flere kosmetiske klinikker med diverse æstetiske ansigtsbehandlinger, herunder bl.a. filers, botox og laserbehandlinger. Udover hendes arbejde på Klinik Nielsen, arbejder hun også for den danske virksomhed “Noscomed Aesthetic Institute”, hvor hun underviser læger og sygeplejersker i hele Norden.

"Det er for mig meget vigtigt, at man har forståelsen for den enkeltes morfologi, således man er i stand til at skabe et kunsthåndværk, hvor det naturlige og smukke fremhæves. Ved hvert enkelt ansigt, kræves der en ny fortolkning som kontant resulterer i nye udfordringer. Herfor bliver den æstetiske verden aldrig kedelig eller konservativ, men tværtimod spændende og udviklingsmæssigt interessant. Dette gør min nysgerrighed og motivation større og større, og hermed får man også et andet indblik i kvaliteten og sikkerheden i dét arbejde man udfører - en verden som kræver man er nytænkende og kreativ”

Trine Hillingsø

Trine Hillingsø

Uddannet sygeplejerske og injektionssygeplejerske


Trine har flere års erfaring som sygeplejerske og har i de seneste år arbejdet på plastikkirurgisk afdeling på Odense Universitets Hospital. Hun startede på Klinik Nielsen den 1/6-2017 på fuld tid, hvor hun bl.a. udfører kosmetiske behandlinger som filler, botox og laserbehandlinger. Dèt Trine ligger vægt på, er tryghed og tillid i samarbejde med kunden. Ydermere foretrækker hun det naturlige look med fokus på at fremhæve det bedste ved den enkelte.

“Mit mål er altid at hjælpe kunden til at fremstå som den smukkeste udgave af sig selv, dvs med udgangspunkt i den enkeltes forudsætninger. Skønhed kan for èn handle om at nedtone begyndende aldrigstegn, eller skabe harmoni og balance i et ansigt, mens det for en anden drejer sig om at fremhæve et sensuelt og feminit udseende”

Klinik Nielsen | Kongensgade 38, 1 tv. | 5000 Odense C | Fyn | Tlf.: tlf. 60 40 60 65 | info@kliniknielsen.dk

Copyright 2015 Klinik Nielsen