Mesoterapi

Ansigtsbehandlinger med SkinCeuticals

SkinCeuticals er medicinsk hudpleje fra USA, der i skandinavien alene forhandles gennem klinikker med højt kompetent personale, hvor der udføres æstetiske behandlinger som filler, botox og laser.
SkinCeuticals præsenterer en videnskabeligt baseret hudpleje baseret på 10 år med omfattende forskning i antioxidanter. På baggrund af dette, består deres effektive formler af rene, aktive og klinisk dokumenterede ingredienser.
På Klinik Nielsen skræddersyer vores kosmetiker en ansigtsbehandling til dig hvad enten du har problemer med:

· Akne
· Pigmentforandringer
· Rødme/rosacea
· Dehydreret hud
· Fine linjer eller rynker


Ansigtsbehandlingerne kan bookes som en basic ansigtsbehandling (30 min) eller en supreme ansigtsbehandling (60 min). Første gang du kommer i klinikken anbefaler vi dig, at booke 1 times behandling. Her vil der være god tid til hudanalyse og vejleding i produkter til hjemmebrug. I denne vejledning om et komplet hudplejeprogram er målet altid at en eller flere af produkterne forbygger, korrigerer og beskytter huden.
Ring endelig ind til klinikken, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingerne eller produkterne.

 

Basic:

Behandlingen er til dig, der helt simplet ønsker en kort og enkel, men samtidigt effektiv ansigtsbehandling skræddersyet til netop dig og din hud. Behandlingen indebærer afrens, peeling og ansigtsmaske, samt serums/cremer, som vi sammen tilpasser til dig og din huds behov. Desuden afslutter vi behandlingen med en udførlig vejledning af hjemmeplejeprodukter, så du præcis ved hvad din huds behov er nu og her. Varighed ca. 30 minutter. kr. 395,- SUPREME: Til dig der ønsker en dybere skræddersyet ansigtsbehandling, og vil sikre at hudens behov bliver opfyldt helt optimalt. Der er fokus på enten dybderens af huden eller massage. Vi bliver sammen enige om, hvor fokus skal være. Behandlingen indebærer afrens, peeling, dybderens eller afstressende ansigtsmassage. Derudover får du en effektiv ansigtsmaske, samt serums/cremer, som vi tilpasser efter hudtype og hudtilstand. Vi afslutter med en udførlig vejledning af hjemmeplejeprodukter, så du præcis ved hvad din huds behov er nu og her.

Varighed ca. 60 minutter.
kr. 595,-
 

Retinol-peeling fra NeoStrata

Retinol-peeling er en højeffektiv peeling til professionel brug. Den avancerede sammensætning indeholder 3% retinol (A-vitamin-syre) samt andre effektive stoffer, der i kombination virker eksfolierende. Virkningen ses i hudens overflade og passer til alle hudtyper.
Behandlingen er til dig, der ønsker:


· Forbedret hudstruktur
· Reducerede hudporer
· Mere ensartet pigment og hudtone
· Reduktion i akne, hudorme og urenheder


Retinol omdannes til A-vitaminsyre ved påføring på huden, hvilket påviseligt øger tykkelsen af det øverste hudlag (epidermis). Hermed bliver huden mere robust. Samtidig øges cellefornyelsen, så den øverst hud kommer til at bestå af nye, friske celler. Det er også påvist, at mængden af prokollagen øges ved brug af retinol i hudplejen, og dette bidrager til en fastere hud.
Effekten er en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed. Vi anbefaler 2-3 behandlinger i et behandlingsforløb, Har du større hudproblemer, skal du forvente, at der skal flere peelinger til for at opnå en god effekt.
Behandlingen gør ikke ondt, dog kan der forekomme en let afskalning og rødme 2-4 dage efter. Dette er en normal og forventelig effekt af peelingen.


Når du har vasket peelingen af hjemme efter den aftalte tid, som din behandler har orienteret dig om, er det vigtigt at du i den efterfølgende uge kun anvender fugtende creme.

1 peeling = 1500kr
Kur forløb: 2 peelinger med 6 ugers mellem + NeoStrata fugtgivende creme = 3000 i alt
 

Revive behandling (belotero-filler):

Skin quality boosteren fugter huden indefra med hyaluronsyre og glycerol. Samtidig tilfører filleren en let fylde, der naturligt fremhæver de områder, du ønsker. På den måde genopbygges din huds elasticitet, fasthed og glød indefra. Belotero Revive er et helt nyudviklet produkt, der er målrettet mod den stigende efterspørgsel i kategorien af Skin Boostere. Skin Boostere opfylder behovet for mange yngre patienter, der ikke ønsker volumen, men i stedet ønsker en glattere og mere ensartet hud samt en forbedret hudkvalitet. Belotero Revive er også velegnet til den mere modne hud, til forbedring af elasticiteten og fastheden i huden samt udglatning af fine og overfladiske linjer i ansigtet. Behandlingen er til dig, der ønsker at:

· Forbedrer din hydration i huden
· Booste din hudkvalitet
· Redefinerer din huds spændstighed
· En glatter din hud
· Reducering af rødme

For et optimalt resultat anbefales 2 ml Revive injiceret 2 – 3 gange med fire ugers mellemrum, men antallet af injektioner med Belotero Revive afhænger meget af din hud, samt hvad du ønsker at opnå med behandlingen.
Ring endelig ind til klinikken, hvis du har nogle spørgsmål til behandlingerne eller produkterne.

Åbningstider

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

Søndag

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.30 samt 17.00 - 19.30

09.30 - 15.30

09.30 - 15.00

09.30 - 13.00 (1. lørdag i md.)

Lukket

Book online eller ring til os - du kan altid få en tid til forundersøgelse eller behandling udenfor vores faste åbningstider.

Et frisk pust til en træt hud

Ring til os

Klinik Nielsen | Kongensgade 38, 1 tv. | 5000 Odense C | Fyn | Tlf.: tlf. 60 40 60 65 | info@kliniknielsen.dk

Copyright 2015 Klinik Nielsen